logo
Shiatsu Therapie: Persoonlijke aandacht herstelt
Home
Shiatsu-Dordrecht
Shiatsu-lessen
Tarief en Locatie
Shiatsutherapeut
Shiatsu Tips
Contactformulier
Cookies

 

 

Shiatsu ervaringen bij stress of pijn

Ervaring Shiatsu-Behandelingen & Do-In.

 

Lees profiel http://nl.linkedin.com/in/erikbeelen “Al jaren heb ik last van stijve schouders. Na een behandeling door Erik Beelen is dit stijve gevoel sterk verminderd. Erik heeft het echt in “de vingers’ en schept door zijn optreden rust en vertrouwen. Ik kan iedereen Beelance Shiatsu aanbevelen. Krijn van Rijn. Interim communicatiemanager” September 20, 2009

Krijn van Rijn, Independent Professional, Krijn van Rijn Communicatie
was a consultant or contractor to Erik at Beelance - Shiatsu focus op Mensen

“in the busy life I am leading Eriks treatments are very welcome to relax and get your mind and body on a healthy level again!” September 12, 2009

Marijke Slieker-ten Hove, Head department pelvic floor education, SOMT
reported to Erik at Beelance - Shiatsu focus op Mensen

“Erik works with Intent.................” September 8, 2009

Emmy Bakker, Owner, Em's praktijk voor Zen-Shiatsu en Bemertherapie
worked directly with Erik at Beelance - Shiatsu focus op Mensen

“Erik is een warme persoonlijkheid die de kennis en kunde in huis heeft om mensen daadwerkelijk te helpen. Mij persoonlijk heft hij van een vervelende "kwaal" afgeholpen. het probleem bij mij WAS dat ik niet langer dan ongeveer 15 minuten kon zitten / autorijden enz. Door een effectieve shi-atsu behandeling heb ik daar totaal geen last meer van. Zijn manier van werken is persoonlijk, niet opdringerig, luisterend naar de cliënt, invoelend en vooral zoekend naar een oplossing voor de lange termijn.” July 5, 2009

Kees Kerkhof, Owner, Advertentiemakelaar
was a consultant or contractor to Erik at Beelance - Shiatsu focus op Mensen

“Ik ben nu korte tijd onder behandeling bij Erik. Erik neemt echt de tijd voor je en zoekt naar de juiste behandeling voor de 'klachten' waar je mee komt en geeft daarbij diverse tips om ook zelf daarmee verder te kunnen. Hij is zeer betrouwbaar en heel prettig in de omgang. Ik was in het begin wat sceptisch en erg nuchter, maar geloof er inmiddels in dat shiatsu iets voor mij kan betekenen (ik heb whiplash gerelateerde klachten in de nek en rug).” May 28, 2009

Top qualities: Great Results, Good Value, High Integrity

Sandra Galjaard
hired Erik as a shiatsu therapy in 2009

“Erik is a dedicated warrior in the cause of consciousness and humanity. He is moderator of our fast growing forum and a businessman who is addicted to finding things out. He is a Japanese trained therapist from my school. Erik is a conscious and hard working healer and classical shiatsu man with a special family and his own company. I am glad to have him as a colleague. He is loyal, fights for the cause intelligently and contributes his valuable free time to supporting his school and our targets. Quality and insight - that is what Erik has.” March 1, 2008

Alan Nash, director, Dutch School for Classical Shiatsu
managed Erik at Beelance - Shiatsu focus op Mensen

 

Dordrecht, proefbehandelingen

"Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de proefsessie. Ik had gisteren veel meer lucht in mijn schouders en heb heerlijk en diep geslapen. Bedankt voor de oefeningen, deze pas ik zeker dagelijks toe."

en

" Ik heb enorm genoten van de kennismaking met Shiatsu. Wat grote indruk op me heeft gemaakt is, hoe ik jou gezien heb tijdens de behandeling. Wat kun jij geven aan mensen zeg, met een intensiteit waar men van opknapt. Ik denk dat je heel goed past in de Shiatsu en dat daar je roeping ligt. Alhoewel ik mijn rechtervoet wel gevoeld heb vandaag, was de snerpende pijn die ik normaal ervaar verdwenen. Ik ben er van overtuigd dat jij daar de hand in hebt gehad."

Dordrecht en Rotterdam, proeflessen

"Het is alweer een tijdje geleden dat je de proeflessen bij ons hebt verzorgd. De reacties van de jobcoaches waren overwegend positief."

 

Rotterdam, vrouw, 29 jaar, account manager

Buikklachten: " Ik heb de behandeling als positief ervaren, al was het eenmalig. De reden dat ik deze ervaring als positief bestempel heeft te maken met je aanpak en deskundig voorkomen en aanpak bij de behandeling. Wat ik mij herinner is dat je de tijd nam op je aanpak toe te lichten en kort uitleg te geven over shiatsu is en wat shiatsu kan doen. Je weet een vertrouwde sfeer te creëren. De behandeling heb ik als prettig ervaren, ik weet dat ik zo ontspannen was en ik in slaap ben gevallen. Je gaat integer om met de informatie en dat is erg fijn."

 

Rotterdam, vrouw, 36 jaar, telefoniste

Behandeling tijdens zwangerschap: "ik heb er zeker wat aan gehad, het was een verlichting voor mij en gaf me ook energie waardoor ik me toch een stuk beter ben gaan voelen."

 

Papendrecht, vrouw, 48 jaar, huisvrouw

Slapeloosheid

Onder een kop thee vraagt Erik het hemd van mijn lijf, of ik medicijnen gebruik, of ik getrouwd ben, kinderen heb, enz.
En waarom ik last kreeg van mijn slapeloosheid, want daar kom ik voor. Het inzicht daarin is het belangrijkste, en samen praten we wat daarover hoe zoiets tot stand kan komen.

Dan gaan we over op de behandeling, hij kijkt naar mijn houding, m'n tong en kan dan op het mat gaan liggen met een lekker dekentje om me heen. Als de moxastick (gedroogde bijvoet) erbij aan te pas komt voel ik nieuwsgierigheid van als, nu gaat er vast wat gebeuren!

Het punt op mijn buik 'zee van ki' (een nier punt). Dat was volgens mij erg geblokkeerd want het duurde wel heel lang voordat daar een hitte voelbaar was.

Erik vertelde me dat ik me s'middags wel wat moe zou kunnen gaan voelen.
Dat was nog zacht uitgedrukt want met een zwaar maar ook een licht gevoel in
mijn hoofd (die aandacht alléén voor mij) reed ik weer naar huis, en al gauw
zocht ik daar toch maar me bedje op.
Mijn vermoeidheid mag er lekker uitkomen!"
 

Dordrecht, vrouw, 42 jaar, maatschappelijk werkster

Overbelasting en signalen van burn-out: "Ik wist niet wat ik van een Shiatsu-behandeling moest verwachten. Ik ervaarde het als prettig dat je vooraf de tijd nam om met mij te praten over jouw behandelwijze. Tijdens de behandeling voelde ik me wat onwennig. Wat ik fijn vond was dat je op heel rustige toon mij vertelde wat je ging doen en wat jij ervaarde als je op bepaalde punten kwam. Daardoor heb je mij bewust gemaakt van mijn “spanningsgebieden”.  Je hebt mij tijdens de behandeling bewust gemaakt van het feit dat ik bijna niet “hoorbaar” ademde. Ik hield als het ware mijn adem in door de spanning van die periode.

Direct na de behandeling voelde ik me wel ontspannen. Ik heb de nachten daarna  goed geslapen. Na enige dagen merkte ik dat ik weer wat meer energie kreeg en het gevoel dat ik er weer mocht zijn (letterlijk) want voor die tijd, was ik hooguit in mijn hoofd bezig om beter te worden en verwaarloosde ik mijn lijf.

Achteraf kan ik zeggen dat je letterlijk mijn energie “los” gemaakt hebt. Deze was net als mijn ademhaling “gestokt” of bijna in staking. Ik heb weer het gevoel dat lichaam en geest redelijk in balans zijn gekomen.

Ik heb jou ervaren als een integere en kundige behandelaar en ik zou mensen die “in de knoop zitten” zeker adviseren om met jou contact te leggen voor een Shiatsu behandeling."

Rotterdam, man, 51 jaar, medewerker salarisadministratie, 3 jaar werkloos:

"Ik hoopte door de Do-In cursus in samenhang met Shiatsu meer over andersoortige bewegingen, in vergelijking tot de standaard West-Europese bekend zijnde gymnastische bewegingen, te leren, teneinde methoden te leren kennen om mijn innerlijke energie in betere banen te leiden en daar persoonlijk profijt van te hebben.

De lessen zijn mij tot dusverre zo goed bevallen, dat ik een Shiatsu meridiaanoefeningen handboek heb aangeschaft, omdat ik in zeer korte tijd duidelijk voelbare veranderingen in mijn lichaam en met name t.a.v. mijn innerlijke energie heb ervaren. Ik probeer altijd zo ontvankelijk mogelijk te zijn t.a.v. voor mij te verwachten nieuwe en ook onbekende ervaringen.

Tot dusverre ben ik daar nimmer in teleurgesteld. Sterker nog, ik heb veel nieuws geleerd en heb mij voorgenomen, als deze cursus is afgerond een vervolgcursus te gaan nemen."

Dordrecht, man, 57 jaar, directeur 

Ervaringen van een directeur van een middelgrote onderneming: "Het stelt me in staat om fris en scherp te blijven. Het is belangrijk dat ik op tijd de balans opmaak zodat ik geloofwaardig beleid kan uitstippelen. Die balans vind ik bij Erik".
 
Dordrecht, vrouw, 53 jaar, manager
 
Ervaringen van een manager in de gezondheidszorg: "Om de druk van het werk te verminderen heb ik maandelijks mijn eigen "infuus". In minder dan 60
minuten voel ik me weer fit en kan ik de juiste beslissingen nemen." 

Dordrecht, man, 37 jaar, aannemer

Ervaringen van een ondernemer in de bouw: " Het gaat heel er goed met me. Eigenlijk geen klachten tot nu toe. Heb eigenlijk geen klachten perfect toch."

 

 

 

 

 
 

 
 

 

Shiatsupraktijk Beelen  | info@beelance.nl (06)28540373 en (078)6515005